Liuli Crystal Glass Trophy

Crystal Glass Trophy met Liuli Trophy Awards. Onze belangrijkste producten zijn kristallen trofee en handwerk, metalen trofee en handwerk, harstrofee en handwerk,

Productdetails

Nieuwe SanheCrystal

OEM ODM, hogere kwaliteit, betere service en lagere prijs.

Item

Crystal Glass Trophy met Liuli Trophy Awards

Materiaal

Hoogwaardige A K9 Crystal

Gebruik

Awards,


Mijn oorspronkelijke bedoeling is dat ons bedrijf een langdurige relatie met uw bedrijf kan opbouwen. Goede samenwerking. Dus over de prijs, u kunt ons geloven, mijn oorspronkelijke bedoeling is dat ons bedrijf een langdurige relatie met uw bedrijf kan opbouwen, nooit slechts één bedrijf met een nieuwe klant. dus de prijs van de producten die we u geven, is de beste, en u kunt mijn fabriek bezoeken om ons vermogen te controleren.

image007

Over ons

image011

Leveren, verzenden en serveren

Tempereerglas


Een Brits bedrijf heeft thermochroom thermotroop glas ontwikkeld, genaamd cloud gel, een synthetisch glas met een plastic film aan beide zijden en een polymeer watergekleurd oplosmiddel ertussen. Het is transparant in de lage temperatuuromgeving en absorbeert de warmte-energie van zonlicht. Wanneer de omgevingstemperatuur stijgt, verandert het in een ondoorzichtige witte wolkenkleur en blokkeert het de warmte-energie van zonlicht, waardoor de binnentemperatuur effectief wordt gereguleerd.


bioglas


De universiteit van Florida ontwikkelde een nieuw bioglas met bioactiviteit dat zich kan binden aan actief weefsel. Dit bioglas heeft een biologisch aanpassingsvermogen en kan worden gebruikt in kunstmatig bot en tandvlees.


Antenne glas


Een Japans bedrijf heeft een vensterglas ontwikkeld met een dunne binnenlaag die een duidelijker beeld geeft aan televisietoestellen binnenshuis.


Hot Tags: liuli kristalglas trofee, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, aangepast, groothandel, lage prijs, op voorraad, gratis monster

Onderzoek

Misschien vind je dit ook leuk