Gouden Hand Crystal Trophy

Gold Hand Crystal Trophy voor muziekevenement,

Productdetails


Item

Gold Hand Crystal Trophy voor muziekevenement

Materiaal

Hoogwaardig A K9-kristal

Grootte

Aangepast

MOQ

10 STUKSGoedkope kristallen trofee stervormige kristallen trofee voor competitie of bedrijf prijsuitreiking. Fabriek direct verkopen ronde vorm Crystal Trophy voor Souvenir, hart stervorm speciaal ontwerp hars kristal trofee voor beste medewerker award / afstuderen / sport Champion souvenir geschenken 2019, nieuwste ontwerp speciale vorm crystal award trofee, speciale vorm creatieve belettering aangepaste jaarlijkse vergadering uitreiking wedstrijd souvenir kristal trofee.


De kwaliteit van de lijm kan te wijten zijn aan de onvoldoende hechting van de lijm aan het kristal of de zachte film op het transferbeeld, of de krimp van de lijm is te groot of de stijfheid van de lijm is te sterk en niet zo flexibel dat het fenomeen sneeuwvlokken na verloop van tijd optreedt. . De schaduwloze lijm die wordt gebruikt in kristalbeelden is bijna alle anaërobe schaduwloze lijm, en dergelijke lijmen zijn meestal erg jaloers op vocht (verschillende lijmen zijn gevoelig voor vocht). Dit is ook de oorzaak van het gemakkelijk voorkomen van sneeuwvlokken op regenachtige dagen of andere natte dagen. Daarom is het noodzakelijk om de film volledig droog te houden. In het algemeen is het vóór overdracht noodzakelijk om hete lucht te drogen op de film en het kristaloppervlak waarop de afbeelding is afgedrukt. De volledig gedroogde film mag niet met vingerafdrukken worden bedrukt. De lijm moet na gebruik zoveel mogelijk worden verzegeld om te voorkomen dat vocht in de lucht de lijm binnendringt en de kwaliteitsverandering veroorzaakt.


MT39

Hot Tags: gouden handkristaltrofee, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, aangepast, groothandel, lage prijs, op voorraad, gratis monster

Onderzoek

You Might Also Like