Glazen trofee

Glazen Kubus Trofeeën

Productdetails

Kleur zeilboot vorm trofee

China maakte trofee

Kristal leger medaille

Kleur graveren medaille

Medaille graveren

Kleur trofee

Waaiervormige kristalprijs

Blauwe onderscheiding

Kristallen pijlers trofee

kristal op maat en graveren

Kristal gouden vijfsterren trofee

blok glas

lege kristallen kubus

Crystal Eagle-trofee

Kleur glas kristal trofee

kristal ijsberg trofee

plaquette kristallen trofee

kleur kristal trofee

kristallen duim omhoog trofee

Kristaltrofee op maat kan worden gegraveerd en afgedrukt, vandaag niet over iets anders praten, wilt u alleen praten over het aangepaste kristalproces van de trofee?

Er zijn vier hoofdtypen letters van kristaltrofeeën: de kleur kan op de trofee worden afgedrukt door kleurenafdrukken, inwendig snijden, zandstralen en lasergraveren.

De bedieningsmethode van de kristaltrofee-gravure: 1. Voer fijn polijsten en randen uit. 2 en maak vervolgens de binnenste snijmal. 3. Plaats het in de graveermachine voor het graveren.

Operatie methode van kristal medaille afdrukken in kleur: 1. Selecteer het juiste materiaal. 2. Teken het patroon dat u wilt afdrukken. 3. Scan omhoog met het inktpatroon.

Verrichtingsmethode van zandstralen met kristaltrofee: 1. Oppervlaktereiniging, schilderen, koken, goudplating, peeling van plateringsfilm. 2, perenland (vóór het vergulden, vóór het lassen, vóór het schilderen, vóór de behandeling, het elimineren van krassen, ruw oppervlak, etsproces). 3, voor glas, steen, plastic, etc. met zandstralen om de tekst te graveren.

CT-02Hot Tags: glazen trofee, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, aangepast, groothandel, lage prijs, op voorraad, gratis monster

Onderzoek

You Might Also Like