Glass Music Trophy

Glass Music Trophy Trophy Awards.

Productdetails

Nieuw Sanhe Crystal

OEM ODM, hogere kwaliteit, betere service en lagere prijs.

Item

Glass Music Trophy

Materiaal

Hoogwaardig A K9-kristal

Gebruik

Awards,1. Kristal is een kristal met een hoge hardheid (Mohs 7), terwijl de hardheid van het glas laag is (Mohs 5.5), kan kristal op het glas markeren en vice versa.

2. Kristal is een kristallichaam met een goede warmtegeleiding en het voelt koud aan met de punt van de tong. Het glas is warm.

3. Anders door de spiegel te polariseren, kan kristal licht doorlaten, maar glas niet.Kristaltrofee productie: de reden voor sneeuw in het proces van kristalbeeldproductie.

De reden voor sneeuw tijdens de productie van kristalbeelden is dat sneeuwvlok het meest voorkomende kwaliteitsongeval is bij het maken van kristalbeelden. Er zijn veel redenen voor de sneeuwvlok, de kwaliteit van de schaduwloze lijm, de kwaliteit van de film, het watergehalte op de film, het gebrek aan licht of de overgang van licht, de netheid van het gebruikte kristalembryo en een onjuiste constructie kunnen veroorzaken allemaal sneeuw. Sommige sneeuwvlokken zijn duidelijk in het productieproces, en sommige sneeuwvlokken worden na een week of zelfs een maand of twee geproduceerd.We voeren verschillende soorten onderscheidingen, waaronder Optic Crystal Towers, Obelisks, Glass Awards, Plaques, Crystal Vazen, Bowls, Trophy Cups, Globe Awards, Executive Gifts, Photo Frames, Glass Drinkware, Paperweights, Klokken, Pennensets, Bureauaccessoires en meer!

AT0090

Over ons

image011

Leveren, verzenden en serveren

image015

Hot Tags: glas muziek trofee, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, aangepast, groothandel, lage prijs, op voorraad, gratis monster

Onderzoek

You Might Also Like