Glass Music Award Trophy

Glass Music Award Trophy

Crystal Microphone Trophy Crystal Music Trophy. Onze hoofdproducten zijn kristaltrofee en ambacht, metaaltrofee en ambacht, harstrofee en ambacht,

Productdetails

Nieuw Sanhe Crystal

OEM ODM, hogere kwaliteit, betere service en lagere prijs.

Item

Kristallen microfoon trofee

Materiaal

Hoogwaardig A K9-kristal

Gebruik

Awards,


Het verschil tussen kristal en glas Het uiterlijk van kristal en glas lijkt sterk op elkaar, maar het zijn twee totaal verschillende stoffen. De belangrijkste verschillen zijn:

1. Materiaal Verschillende kristallen zijn kristallen van silica en glas is slechts een mengsel van gesmolten toestand dat silica bevat.

2. Het effect van verschillende glazen is alleen decoratief, en het kristal heeft een piëzo-elektrisch effect naast het decoratieve effect, dat speciale gezondheidseffecten heeft.

3. De prijs van verschillende kristallen is meerdere keren of zelfs meerdere keren hoger dan die van glas.Het enige wat we willen is dat onze goede kwaliteit en service u zal helpen om meer klanten en meer bestellingen te krijgen. We willen echt dat een langdurige, vriendelijke zakelijke relatie tussen ons tot stand kan worden gebracht.

Als u meer informatie of vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op. Uw opmerkingen worden serieus genomen. We sturen leuke producties voor uw referentie, en u krijgt ook onze BESTE offerte!

MT75

Over ons

image011

Leveren, verzenden en serveren

image015

De fysische en chemische eigenschappen van kristal

1. Hardheid: het is Mohs 7, wat overeenkomt met de hardheid van een stalen schop, waardoor de edelstenen zoals scherpe en breekbare topaas, diamant, opaal, smaragd enzovoort worden gemaakt.

2, decollete: nee. De zogenaamde splitsing verwijst naar het feit dat wanneer een mineraal wordt geslagen, het vaak in een bepaalde richting barst om een glad vlak te vormen. Volgens de volledige mate van splitsing, kan het worden onderverdeeld in vijf categorieën: extreem complete splitsing, complete splitsing, medium splitsing, onvolledige splitsing en geen splitsing, en kristal is onduidelijk.

3, breuk: shell-achtig. De breuk wordt ook een breuk genoemd. Het verwijst naar het onregelmatige kraken van het mineraal nadat het is geraakt, en het ruwe oppervlak wordt de breuk genoemd. Volgens de vorm van de breuk kan deze worden onderverdeeld in: shell-vorm en gekartelde vorm.


Hot Tags: trofee met glazen muziek, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, aangepast, groothandel, lage prijs, op voorraad, gratis monster

Onderzoek

Misschien vind je dit ook leuk