Crystal Music Trophy

Crystal Music Trophy met gouden hand en gouden microfoon.

Productdetails

Item

Crystal Music Trophy met gouden hand en gouden microfoon.

Materiaal

Kristalglas

Kleur / Logo

Aangepast / en gratis voor logo


Ons bedrijf is een particuliere onderneming, met import- en exporthandel als hoofdactiviteit, de belangrijkste producten zijn kristaltrofee, medailles, klok, 3D-laser en andere kristalambachten, en de belangrijkste exportlanden zijn Europa, Amerika, Japan, Korea en andere landen.


Ons bedrijf is een conventionele productie-onderneming, die zich aanpast aan de trend van The Times, de manier van strategische ontwikkeling verandert, de traditionele werking met internet combineert en het businessmodel van verkoop online en offline ontwikkelt.


Nadat u de afbeelding naar het kristal hebt overgebracht, moet u controleren of de afbeelding stevig op het kristal is gebonden. De stevig gebonden afbeelding kan niet worden afgeschraapt met een klein mes of zelfs het hele stuk. Als u dit probleem tegenkomt, moet u overwegen of de film voldoende droog is, of de verlichtingstijd voldoende is voor de verlichtingstijd, of de lichtbron correct is geselecteerd en of er een kwaliteitsprobleem is met de gebruikte schaduwloze lijm. Als de film te veel water bevat, helpt het toevoegen van meer lichttijd niet.

MT48

image003

image023Hot Tags: kristal muziek trofee, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, aangepast, groothandel, lage prijs, op voorraad, gratis monster

Onderzoek

Misschien vind je dit ook leuk