Crystal Dancing Award Trophy

Crystal Dancing Award Trophy Trophy Awards. Onze hoofdproducten zijn kristaltrofee en ambacht, metaaltrofee en ambacht, harstrofee en ambacht,

Productdetails

Nieuw Sanhe Crystal

OEM ODM, hogere kwaliteit, betere service en lagere prijs.

Item

Crystal Dancing Award TrophyTrophy Awards

Materiaal

Hoogwaardig A K9-kristal

Gebruik

Awards,


We voeren verschillende soorten onderscheidingen, waaronder Optic Crystal Towers, Obelisks, Glass Awards, Plaques, Crystal Vazen, Bowls, Trophy Cups, Globe Awards, Executive Gifts, Photo Frames, Glass Drinkware, Paperweights, Klokken, Pennensets, Bureauaccessoires en meer! Al onze producten worden gepersonaliseerd met een diepe etszandstralen-, lasergravure- of kleurenafdrukmethode.

MT110

Over ons

image011

Leveren, verzenden en serveren

4. Soortelijk gewicht: Het soortelijk gewicht van het kristal is 2,56-2,66 g / cm3. Het gewicht van hetzelfde volume kristal is 2,56-2,66 maal het gewicht van hetzelfde volume water en de dichtheid van het blokvariant kristal kan iets hoger zijn.

5, strepen: kleurloos. De kleur van mineraal poeder wordt strepen genoemd. Het kan valse kleuren elimineren, de kleur verzwakken en de zelfkleur behouden, wat een van de betrouwbaardere identificatiefuncties is dan de kleur van mineralen.

6. Transparantie: transparant en doorzichtig. De mate van lichttransmissie van mineralen wordt transparantie genoemd. De transparante standaard van het kristal is dat wanneer licht door kristalfragmenten of platen met een dikte van 1 cm of meer gaat, het gereflecteerde beeld duidelijk zichtbaar is. Als de onderste afbeelding niet duidelijk genoeg is, is alleen de omtrek zichtbaar.

7, glans: glazen glans. Glans is het vermogen van een mineraal oppervlak om licht te reflecteren. Observeer de glans van het kristal, houd het met je hand vast en zie de oppervlaktereflectie door het licht geprojecteerd vanuit het licht of raam. De helderheid van het transparante kristal is gerelateerd aan de glans.

8. Brekingsindex: De brekingsindex van kristal is 1,544-1,553, wat dit bereik nauwelijks overschrijdt. De brekingsindex verwijst naar de verhouding van de sinus van de invalshoek tot de sinus van de brekingshoek wanneer het licht vanuit de lucht in het edelsteenkristal doordringt en een brekingsverschijnsel produceert.

9, het smeltpunt van kristal: het smeltpunt van kristal is 1713 graden Celsius.


Hot Tags: crystal dancing award trofee, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, aangepast, groothandel, lage prijs, op voorraad, gratis monster

Onderzoek

Misschien vind je dit ook leuk