Special Shape Polyresin Star Crystal Trophy

Special Shape Polyresin Star Crystal Trophy, Crystal Craft is een belangrijke tak van handwerk. In ons dagelijks leven kunnen we zeggen dat kristalambachten alomtegenwoordig zijn.

Productdetails


Itemnaam Special Shape Polyresin Star Crystal Trophy
Materiaal K9 Crystal en ployresin
Kleur Transparant, zwart, goud, zilver en koper
MOQ 50st
Logo Kan Customzied-logo zijn, heeft u dit nodig
OEM / ODM Aanvaardbaar
Inpakken Veilige verpakking 1pcs binnendoos, met sterke schuim binnen, dan in kartondoos
Gebruik Souvenir en Awards
Verschepende manieren over zee of per expresse of door de lucht

Het is een trendy item dat het moderne leven siert en de smaak van het leven verhoogt. Kristalambachten moeten aandacht besteden aan onderhoud en reiniging. De volgende punten moeten worden opgemerkt tijdens onderhoud en reiniging:


Kristal broos, let op anti-gewicht, anti-drop, anti-hoge temperatuur, anti-alkali, sterk zuur. Bij het verplaatsen van het kristal, is het het beste om zachte katoenen handschoenen te dragen om te voorkomen dat de olievlekken in uw handen de collectie besmetten. Als u een kristalobject optilt, houdt u de bovenkant of het verlengstuk van het kristallen ornament niet vast. Pak de basis van het kristal of het hele lichaam vast. Er is vastgesteld dat er stof op de kristallen verzameling zit. Gebruik geen verenborstel. Gebruik in plaats daarvan een zachte, pluisvrije doek om het stof voorzichtig te verwijderen. Wrijf er niet hard over om het kristal niet te beschadigen.

MT5-0001Hot Tags: speciale vorm polyresin star crystal trofee, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, aangepast, groothandel, lage prijs, in voorraad, gratis monster

Onderzoek

Misschien vind je dit ook leuk