Metal Figure Model Awards Sport Trophy

Metal Figure Model Awards Sport Trophy met de kristallen basis, het materiaal omvat: kristal, glas, hars, metaal, enzovoort.

Productdetails

Metal Figure Model Awards Sport Trophy


Onderscheidingen voor sport, basketbal, voetbal en andere evenementen. Metalen figuur en kristallen voet.


Wij zijn een professionele fabrikant die zich bezig houdt met kristalambachten. We hebben meer dan 14 jaar ervaring in het maken van allerlei soorten kristalambachten.

Dus over de vraag in kristalambachten, kunt u op elk moment contact met mij opnemen, ik zal u een professioneel antwoord geven.Productie tijd

Standaard productietijd

Standaard productietijd is 5-7 werkdagen na onze ontvangst van klanten, goedkeuring.


Geen probleem voor een dringende deadline

Mijn productietijd kan een halve standaardproductietijd zijn1, logo en tekst moeten worden verstrekt door clients in het juiste lettertype.

2, Proofs worden meestal gegenereerd binnen 2-3 werkdagen na het plaatsen van een bestelling. Niets is gegraveerd zonder goedkeuring van de klant.

3, alle awards beginnen met blanco. Als u een specifiek ontwerp ziet dat u bevalt, adviseren en overleggen met uw artiest voordat de goedkeuring van het bewijs.

.
Hot Tags: metalen figuur model awards sport trofee, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, aangepast, groothandel, lage prijs, in voorraad, gratis monster

Onderzoek

Misschien vind je dit ook leuk