Metal Eagle relatiegeschenk

Hoge kwaliteit aanpassen Sport Crystal Metal Trophy award sporttrofeeën, nieuw ontwerp

Productdetails


Itemnaam: Metal Eagle relatiegeschenk
Materiaal: Zinklegering, aluminium, messing, roestvrij staal, ijzer, nikkel ... ect.
Grootte: Gebaseerd op customzied.
Gewicht : Gebaseerd op customzied.
Werkwijze: Gestempeld / spuitgieten.
Plating kleur: Goud, antiek brons, brone, mat goud, mat zilver, antiek
Logo: Email, verf, verf met epoxy, reliëf, laser, zeefdrukken.
Sample kosten: afhankelijk van verschillende items.
Proeftijd: 7 dagen
Verzending: Over zee, door de lucht, door uitdrukkelijk afhankelijk van uw wensen.

Hoogwaardige positionering voor ons. Het leveren van hoogwaardige producten en service aan elke klant zijn ons doel. We werken hard op basis van onze missie, omdat we professioneel en actief zijn. We hebben een eigen en stabiel f / Ty / testbedrijf om aan de eis van de klant te voldoen. Nikkelvrij / loodvrij / PRO. 65 / AZO. We hebben het ISO9001-kwaliteitscontrolesysteem opgezet en zijn geslaagd voor het onderzoek door de gerelateerde organisatie zoals het testbedrijf van SGS / BV. We zijn ervan overtuigd dat onze productkwaliteit en ons management op een hoger niveau zullen worden verbeterd.


3. Laat de kristalartefacten niet te dicht bij elkaar komen, of wanneer je een van hen tegenkomt, zullen de anderen omvallen vanwege het domino-effect. Zorg ervoor dat de rol van ark stevig en betrouwbaar is, schud niet gemakkelijk.

4. Als u kristalambachten voor een lange tijd wilt bewaren, gebruik dan geen geschuimd zelfklevend papier of plastic zakken. Dit soort verpakkingen kan de temperatuur verhogen en het kristal beschadigen. In de tussentijd mag de kristallen zolder of kelder niet worden opgeslagen , opdat zij zich niet in een verschrikkelijke omgeving plaatsen

MT97

PG-01

Craft Glass Materiaalspecificatie

Ons bedrijf belangrijk in het produceren van optisch glas, matreial ambachtelijk glas. De belangrijkste grondstof omvat: kwartszand (69-70%), calcarea carbonica (10-13%), natriumcarbona (14-16%) en meer dan tien soorten chemische materialen, na smelten en gloeien wordt het ambachtelijk glas, voldoet de innerlijke kwaliteit aan de meeste verzoeken van klanten, en het materiaal omvat niet de loodserie.


Hot Tags: metal eagle relatiegeschenk, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, aangepast, groothandel, lage prijs, op voorraad, gratis monster

Onderzoek

Misschien vind je dit ook leuk