Metal Dancing Figure Trophy

Kwaliteitscontrole: 1). Preproductiemonsters zijn beschikbaar vóór de productie 2). De productie zal door zowel machine als geschoolde handgemaakte arbeiders worden verwerkt 3). De extra stukken zullen klaar zijn als back-upproducten 4). De producten worden dubbel gecontroleerd vóór de verpakking

Productdetails

Metal Dancing Figure Trophy


product type Crystal Glass GlobeTrophy Awards
Materiaal K9 hoogwaardig kristalmateriaal
Kwaliteit Ieder zal onder strikte kwaliteitscontrole zijn om geen bellen en krassen te garanderen.
Levertijd 3-5 dagen voor monsterproductie en 5-30 dagen voor massaproductie. We beloven ons best doen om op tijd te leveren.

Onze belangrijkste producten zijn kristallen trofeeën en ambachten, metalen trofeeën en ambachten, harstrofeeën en ambachten, de prijs is een referentie, het hangt af van de grootte, vorm, logo en ga zo maar door. Hoe meer details u verstrekt, hoe preciezer u krijgt.

MT110

新 三禾 第一版 (6)

Kristal, het meesterwerk van de natuur, is de parel in de uitstekende familie, sinds de oudheid door de liefde en waardering van mensen. Met de ontwikkeling en het gebruik van kristal trekt de waarde meer en meer aandacht. Kristal van het oorspronkelijke erts, zijn vorm is zeshoekige conische transparante kristallen, kristalhelder, meestal wit, maar ook rood, groen, blauw, geel, paars, thee en andere kleuren. Zijn hardheid is de tweede alleen voor diamant, cool, cool en andere stenen.

Hot Tags: metalen dansen figuur trofee, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, aangepast, groothandel, lage prijs, op voorraad, gratis monster

Onderzoek

Misschien vind je dit ook leuk