Nieuw design Liuli Crystal Trophy

Nieuw design Liuli Crystal Trophy

Liuli materiaal, kristal gekleurde glazuur trofee, alle speciale vorm van het ontwerp, ons bedrijf houdt zich voornamelijk bezig met kristal trofee, kristal polyresin trofee, kristal geschenken, kristal ambachten, etc.

Productdetails


Itemnaam

Nieuwe Deisgn Liuli Crystal Trophy

Liuli Crystal Trophy materiaal

Kristal, K9-kristal, gekleurd glazuur

MOQ

50st   Liuli Crystal Trophy

OEM / ODM

Aanvaard

Steekproefproductietijd

5 dagen

Massaproductie tijd

Normaal verzonden binnen 15 dagen, hangt ook af van de hoeveelheid


Kwaliteitscontrole:

1). Preproductiemonsters zijn beschikbaar vóór de productie

2). De productie zal door zowel machine als geschoolde handgemaakte arbeiders worden uitgevoerd

3). De extra stukken zijn klaar als back-upproducten

4). De producten worden dubbel gecontroleerd vóór de verpakking




AT170


Crystal Crafts: Er zijn tegenwoordig veel synthetische kristallen op de markt, dus het is moeilijk om ze te voorkomen. Hoe natuurlijke kristallen en synthetische kristallen te identificeren?

De chemische samenstelling van kunstmatige kristallen en natuurlijke kristallen is siliciumdioxide en siliciumdioxide met een hoge zuiverheid wordt "kristal" genoemd.

Natuurlijk kristal is een transparant kwartskristal met zeshoekige zuilvormige kristallen. Het is moeilijk om natuurlijke kristallen te vinden zonder onzuiverheden, waarvan de meeste bellen, onzuiverheden en kristal troebelheid bevatten. Het kunstmatige kristal is gemaakt van ruw kwartszand en verfijnd door een reeks processen, en vervolgens verfijnd door fijne snijtechnologie en foutloos slijpen. Het kristal is puur en transparant, waardoor het tekort aan natuurlijk kristal wordt gecompenseerd.




Hot Tags: New Design Liuli Crystal Trophy, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, aangepast, groothandel, lage prijs, op voorraad, gratis monster

Onderzoek

You Might Also Like