Rose Gold Crystal Waterfles

rosé gouden kristallen bidon

Productdetails

Item nr. rosé gouden kristallen bidon
Materiaal Zinklegering, koper, metaal en kristal
Materiaal standaard Algemeen / milieuvriendelijk (loodvrij, nikkelvrij, enz.)
Plating kleur Kan zilver antiek, messing, goud, pistool, wit, enz. Zijn Als uw verzoek.
technisch Die-behuizing, polijsten, electro-plating, montage, enz

Voor supervisors voor CEO's is onze Crystal gepersonaliseerde parfumfles een bureau-accessoire dat duidelijk alleen voor hen is gemaakt!

We graveren dit stuk zorgvuldig met een logo en een volledige naam en optionele titel, bedrijfsnaam, afdeling, etc. voor een professionele aandenken die ze zullen koesteren.

Het perfecte cadeau voor elke zakelijke professional, of ze nu net aan hun carrière beginnen of de CEO-status hebben bereikt!

Feliciteer met hun toekomstige succes met onze Embrace the Future Crystal gepersonaliseerde parfumfles. Eindig dit stuk door hun naam onder de fles te personaliseren, waardoor een echt uniek aandenken aan schat wordt gecreëerd

Een indrukwekkende toevoeging aan elk bureau!

Het perfecte cadeau voor elke afgestudeerde, pensioen, promotie, collega of zakenpartner!

20

新 三禾 第一版 (6)

Materiaal waterfles

De moderne parfumflesjesindustrie is ontwikkeld met de glaskristalindustrie. Daarom zijn glas en kristal de belangrijkste materialen voor het ontwerpen van moderne parfumflessen. Bovendien worden porselein en email vaak gebruikt om parfumflessen van te maken. voor zichzelf, de parfumfles die de sleutel verzamelt om een bepaald materiaal te verpanden. In het algemeen, wanneer parfumflessen van verschillende materialen worden gewaardeerd, geven die van glaskristal mensen een gevoel van lichtheid en elegantie, terwijl die van porselein mensen een gevoel van zuiverheid en waardigheid. Natuurlijk, integraal effect houdt zich nog steeds bezig met modellering, kleur en versiering.


Hot Tags: rose goud kristal waterfles, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, aangepast, groothandel, lage prijs, op voorraad, gratis monster

Onderzoek

Misschien vind je dit ook leuk