Geschenkfles met kristallen geur

Kristalgeurfles. Het belangrijkste materiaal is K9 kunstmatig kristal. Van gebruik.

ProductdetailsNaam Geschenkflesjes met kristallen geur
Materiaal Hoogwaardig K9-kristal
Gebruik Crystal Relatiegeschenken en vakantiegeschenken
MOQ Geen verzoek, kleine of trailbestellingen zijn beide welkom


1: Beschrijving: New Sanhe Crystal Crafts

2. Model schaal: volgens uw vereiste

3. Exportmarkt: wereldwijd

4. Productiegebied: Pujiang van China

5. Materiaal: K9 Crystal

Met de afkondiging van de eu RoHS groene richtlijn en de verbetering van het milieubewustzijn van de mens, krijgt het loodvrije laagsmeltende glas meer en meer aandacht. De onderzoeksstatus van loodvrij laagsmeltglas in binnen- en buitenland is samengevat. de samenstelling en fysicochemische eigenschappen van loodvrije boraat-, fosfaat- en vanadaatglassystemen worden geïntroduceerd. de moeilijkheden en trends in de toekomstige ontwikkeling van loodvrij laagsmeltglas worden geanalyseerd.

2

Wij zijn de kristalfabrikant en gespecialiseerde productie van allerlei Crystal Crafts & Gifts, zoals: Crystal Trophy & Award, Wooden Award, Metal Trophy, Crystal Liuli Trophy en Crystal Keyring / Keychian, Glass Coaster Set, Crystal Skull, Crystal Ball ,, Crystal Animal, Crystal Chinese Zodiac, Crystal 3D Lasergravure, Crystal Asbakken, Glazen Ornament, Crystal Clock, Crystal Iceberg, Crystal Name Card Holder, Crystal Office Sets, Crystal Vazen, Crystal Knoppen & Handgrepen enzovoort.

image013

De productie van moderne parfumflessen wordt samen met de glaskristalindustrie ontwikkeld. Daarom zijn glas en kristal de belangrijkste grondstoffen voor het ontwerpen van moderne parfumflessen. Bovendien worden porselein en email vaak gebruikt om parfumflessen van te maken. voor jezelf bij het verzamelen, de parfumfles die de sleutel verzamelt een soort materiaal om te beloven. In het algemeen, wanneer je de parfumfles van ander materiaal waardeert, wat neemt glasachtig kristal als grondstof een persoon het gevoel met licht spirit verfijnd, porselein rauw materiaal geeft een persoon het gevoel met krachtige en waardige. Natuurlijk, integraal effect houdt zich nog steeds bezig met modellen, kleur en versiering.


Vouw bewerk dit gedeelte van de decoratie van een waterfles

De parfumfles met delicate en elegante decoratie speelt een beslissende rol bij het trekken van de visuele aandacht van vrouwen. Het oppervlak van een bloem snijden, de dop van de bloemenfles van prachtige onovertroffen, sommigen spelen de rol van zelfs met handgebonden strik, de reukkunst van de beeldende kunst die een flesje zoet water en parfum maakt, heeft dezelfde waarderingswaarde.


Hot Tags: kristallen geurfles geschenken, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, aangepast, groothandel, lage prijs, op voorraad, gratis monster

Onderzoek

Misschien vind je dit ook leuk