Crystal Perfume Spray-fles

Kristalgeurfles. Het belangrijkste materiaal is K9 kunstmatig kristal. Van gebruik.

Productdetails

1: Beschrijving: sprayfles met kristalparfum

2. Model schaal: volgens uw vereiste

3. Exportmarkt: wereldwijd

4. Productiegebied: Pujiang van China

5. Materiaal: K9 Crystal

We hebben een professioneel serviceteam voor de productie, kwaliteitscontrole en een concurrerende prijs. Snijden, slijpen, gaten boren, zandstralen, binnenlasr, lijm zijn ons belangrijkste proces. We hebben professionele grafische ontwerpers, productgraveurs en specialisten op het gebied van klantenservice om onze klanten te helpen, waardoor het bestellen van kristalprijzen en gepersonaliseerde geschenken eenvoudiger dan ooit wordt! Tegen fabrieks directe prijzen met een enorme voorraadselectie bij ons bedrijf, kunt u nergens anders betere prijzen of snellere doorlooptijd vinden voor dezelfde premium kwaliteit van op maat gegraveerde bedrijfsprijzen, sporttrofeeën of gepersonaliseerde geschenken ..

27

Waterfles decoratie

Parfumflessen met delicate en elegante decoratie spelen een beslissende rol bij het trekken van de visuele aandacht van vrouwen. Het oppervlak van gesneden bloem, mooie en onovertroffen dop van de bloemenfles, sommige spelen zelfs de rol van strikje met de hand, maken de visuele kunst van parfumflesje en de reukkunst van parfum heeft dezelfde waarderingswaarde.

Vorm van de fles

Parfumflesjes zijn gemaakt in verschillende vormen. Naast het vierkant, de cirkel, het hart, de halve maan, de kegel, de omgekeerde trapezoïde en andere vormen die kunnen worden beschreven, zijn er veel vormen die niet per taal kunnen worden beschreven.

image013

FAQ

1. Bent u handelsmaatschappij of fabrikant?

Ja, we zijn directe fabriek. Welkom op onze fabriek, en we hebben 14 jaar ervaring. We zijn in staat producten van goede kwaliteit aan te bieden met een concurrerende prijs voor klanten.

2. hoe te bestellen?

Stuur ons gewoon een e-mail of telefoon van welk item u interesseert, laat ons ook de hoeveelheid, de grootte, enz. Weten. Onze vertegenwoordigers van de klantenservice zullen binnen 24 uur professionele suggesties aanbieden.

Hot Tags: kristal parfum spray fles, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, aangepast, groothandel, lage prijs, op voorraad, gratis monster

Onderzoek

You Might Also Like