Crystal Apple

Het is dat we allerlei soorten kristalambachten kunnen maken, ja, het klopt dat allerlei soorten kristalambachten.

Productdetails

Nieuwe SanheCrystal

Beschrijving, cadeau voor vakantie, vakantiegeschenken

Item

Crystal Apple Awards geschenken

Kleur / logo

Op maat

Tijd om te bezorgen

7 dagen na ontvangst van de aanbetaling in het algemeen, afhankelijk van de hoeveelheid

FAQ

Vraag: Welke betaling kan acceptabel zijn? En hoe doe je dat?

A: We kunnen de betaling accepteren door L / C, T / T, Western Union en Escrow. Voor de monsterprijs moet de klant volledig betalen. Voor de massa-bestelling moet de klant minimaal 30% aanbetaling betalen, het saldo moet worden betaald voordat de goederen worden verzonden. Wanneer de klant de betaling doet, moet hij een kleine bankkost hebben.

Vraag: Hoe zit het met de kwaliteit van uw producten en de service na verkoop?

A: Zware onderzoeken getuigen van de kwaliteit van onze kristalproducten. Onze kristalproducten zijn van Japanse en Koreaanse kwaliteit. en of het nu een lijst is of niet, we behandelen elke klant met meer enthousiasme en geduld.

Specificatie van ambachtelijk glasmateriaal

Ons bedrijf is groot in het produceren van optisch glas, ambachtelijk glas matreial. De belangrijkste grondstof omvat: kwartszand (69-70%), calcarea carbonica (10-13%), natriumcarbona (14-16%) enzovoort, meer dan tien soorten chemische materialen, na smelten en uitgloeien wordt het ambachtelijk glas, de innerlijke kwaliteit is geschikt voor de meeste klanten' s verzoek, en het materiaal is niet' t omvat de lead-serie.


Hot Tags: kristalappel, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, aangepast, groothandel, lage prijs, op voorraad, gratis monster

Onderzoek

You Might Also Like