Crystal Apple Crafts

Ik denk dat je misschien op zoek bent naar wat kristalambachten, en het is onze belangrijkste in, we zijn een professionele fabrikant die zich bezighoudt met kristalambachten met 13 jaar. Het is dat we allerlei soorten kristalambachten kunnen maken, ja, het klopt dat allerlei soorten kristalambachten.

Productdetails

Nieuwe SanheCrystal

Beschrijving, cadeau voor vakantie, vakantiegeschenken

Item

Crystal Apple Awards geschenken

Kleur / logo

Op maat

Tijd om te bezorgen

7 dagen na ontvangst van de aanbetaling in het algemeen, volgens de hoeveelheid


Ik denk dat je misschien op zoek bent naar wat kristalambachten, en het is onze belangrijkste in, we zijn een professionele fabrikant die zich bezighoudt met kristalambachten met 13 jaar. Het is' s dat alle soorten kristalambachten die we kunnen vervaardigen, ja, het is' s dat alle soorten kristalambachten.

Informatie over het glas


De Tokushima Universiteit in Japan heeft een glas uitgevonden dat informatie kan registreren. Wanneer het informatie registreert, gebruikt het eerst een optische microscoop om de laser op een punt in het glas te richten, 30 microseconden om de bestraling te voltooien, een opnameplaats achterlatend, de informatie leesend , via de laserscanspot. Dit soort opname-informatie kan worden uitgevoerd bij kamertemperatuur en de prestaties zijn hoger dan die van de optische schijf die door iedereen wordt gebruikt.

Hot Tags: kristal appel ambachten, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, aangepast, groothandel, lage prijs, op voorraad, gratis monster

Onderzoek

You Might Also Like