Glass Diamonds Awards

We ontwerpen en ontwikkelen al 13 jaar; controle op de kwaliteit en de lage prijs voor het stimuleren van de verkoop van onze producten; klanten actief voorzien van fijne diensten; we zijn eerlijk en betrouwbaar en richten ons op win-win-ontwikkeling.

Productdetails

Item

Duidelijke kristallen hartvorm diamanten

Betalingsvoorwaarden

T / T, L / C op zicht, Trade Assurance

Laadhaven

Ningbo / Shanghai / Guangzhou

Kwaliteitscontrole:

1). Preproductiemonsters zijn beschikbaar vóór de productie

2). De productie zal door zowel machine als geschoolde handgemaakte arbeiders worden uitgevoerd

3). De extra stukken zijn klaar als back-upproducten

4). De producten worden dubbel gecontroleerd vóór de verpakking


En ik merk dat je op zoek bent naar de kristalambachten, dus je kunt me alleen de grootte, de vorm en de afbeelding van het logo vertellen, en alle andere verzoeken die je wilt aanpassen, dan zal ik een eenvoudige ontwerptekening voor je maken, en ik kan de exacte vergoeding voor u berekenen.

In de kristalmarkt is de nieuwe ronde kristalcollecties in volle gang, of het nu kristal- of steenambachten zijn of kristalantiek heeft een nieuwe trend in de kristalmarkt. Luo Jie zei dat vanuit het perspectief van de verzameling, de collectie van kristalhandwerk eerst naar de textuur, goede kristalambachten moet kijken, de materiële textuur zuiver, transparant en gesmeerd is; ten tweede, kijk naar de verwerkingstechnologie, goede kristalambachten moeten niet alleen de uiterlijke schoonheid van kristalproducten volledig tonen, ook om de schoonheid van haar kunst te maximaliseren.

Een kristal ambacht genoemd kunst kan een dubbel kristal van aard en vakmanschap zijn. Het weerspiegelt niet alleen de magie van de natuur, maar toont ook het vakmanschap van de vakman. Het is meestal duur en heeft een hoge collectie. waarde. Wat de identificatie van kristalgrondstoffen betreft, het is op dit moment niet zo moeilijk, dus de collectie moderne kristalambachten hangt vooral af van het artistieke waarderingsvermogen van de verzamelaar.


AT118

Leveren, verzenden en serveren


Hot Tags: glas diamanten awards, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, aangepast, groothandel, lage prijs, op voorraad, gratis monster

Onderzoek

Misschien vind je dit ook leuk