Nieuwe Crystal Award Cup

Wij zijn een professionele fabrikant die zich bezighoudt met kristalambachten met 13 jaar. Het is dat alle soorten kristalambachten die we kunnen vervaardigen, ja, het is juist dat alle soorten kristalambachten. Het betekent dat we elk kristalambacht dat u op maat wilt maken met hoge kwaliteit kunnen vervaardigen. En onze producten zijn van Japanse en Koreaanse kwaliteit.

Productdetails

Productweergave

Nieuwe SanheCrystal

Omschrijving

Item

Nieuwe Design Crystal Cup Award Cup

Gebruik

Awards, geschenken,

Technologie

Zandstralen, gepolijst,

Tijd om te bezorgen

7 dagen na ontvangst van de aanbetaling in het algemeen, volgens de hoeveelheidEn als je vrije tijd hebt, kun je met me praten, gewoon praten is oké, mogen we eerst vrienden zijn. als u de interesse heeft om meer te weten te komen over meer details van kristalambachten, welkom om ons te schrijven, met mij te praten met uw verzoeken, hoeveelheid, grootte, vorm en anderen. Ik zal u een nauwkeurige oplossing en de meest gunstige prijs geven.

Holografisch glas


Holografisch diffract glas, ontwikkeld door een team van onderzoekers in Boston, concentreert bepaalde kleuren licht in geselecteerde richtingen. Ramen met dit glas breken natuurlijk licht af in spectrale combinaties en schieten het naar het plafond om het door de hele kamer te reflecteren. Zelfs in kamers zonder ramen kan zonlicht" zijn; opgepikt" van de reflecterende muren door ventilatiekanalen en verspreid door gaten in het plafond.


Tempereerglas


Een Brits bedrijf heeft thermochroom thermotroop glas ontwikkeld, genaamd cloud gel, een synthetisch glas met een plastic film aan beide zijden en een polymeer watergekleurd oplosmiddel ertussen. Het is transparant in de lage temperatuuromgeving en absorbeert de warmte-energie van zonlicht. Wanneer de omgevingstemperatuur stijgt, verandert het in een ondoorzichtige witte wolkenkleur en blokkeert het de warmte-energie van zonlicht, waardoor de binnentemperatuur effectief wordt gereguleerd.


Hot Tags: nieuwe kristallen award beker, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, aangepast, groothandel, lage prijs, op voorraad, gratis monster

Onderzoek

Misschien vind je dit ook leuk