Design glazen trofee

Helderglazen trofee met speciale vorm, Graduation Gift Souvenir Trofeeënglas, Transparant kristal Aangepaste vorm Trofee Glazen trofeeën Awards voor souvenirs. trofee met blanco glaskristallen

Productdetails

Crystal Goods Display

Item

Helderglazen trofee met aangepaste vorm / OEM.ODM

Kwaliteitsverzekering

betere kwaliteit en beste service, 24 uur in snelle respons GG-versterker; service na verkoop.

China Manufactory blank glas kristal award plaque Factory Direct Price

Goedkope awardtrofeeën met zwarte basis.

Promotionele nieuw product van hoge kwaliteit op maat trofee


Het veilige pakket is 1 ST in binnendoos met schuim binnen, vervolgens in kartonnen doos, vorm en kleur kunnen worden aangepast.


Over ons:

Pujiang New Sanhe Crystal Crafts Co., Ltd.

Wij zijn een professionele fabrikant die zich bezighoudt met kristalambachten

Ons bedrijf is een conventionele productieonderneming, die zich aanpast aan de trend van The Times, de manier van strategische ontwikkeling verandert, de traditionele werking met internet combineert en het bedrijfsmodel van verkoop online en offline ontwikkelt.

image001


Item

Helderglazen trofee met aangepaste vorm

Kwaliteitsverzekering

Betere kwaliteit en beste service, 24 uur in snelle respons GG-versterker; service na verkoop.


Holografisch glas


Holografisch diffract glas, ontwikkeld door een team van onderzoekers in Boston, concentreert bepaalde kleuren licht in geselecteerde richtingen. Ramen met dit glas breken natuurlijk licht af in spectrale combinaties en schieten het naar het plafond om het door de hele kamer te reflecteren. Zelfs in kamers zonder ramen kan zonlicht" zijn; opgepikt" van de reflecterende muren door ventilatiekanalen en verspreid door gaten in het plafond.


Tempereerglas


Een Brits bedrijf heeft thermochroom thermotroop glas ontwikkeld, genaamd cloud gel, een synthetisch glas met een plastic film aan beide zijden en een polymeer watergekleurd oplosmiddel ertussen. Het is transparant in de lage temperatuuromgeving en absorbeert de warmte-energie van zonlicht. Wanneer de omgevingstemperatuur stijgt, verandert het in een ondoorzichtige witte wolkenkleur en blokkeert het de warmte-energie van zonlicht, waardoor de binnentemperatuur effectief wordt gereguleerd.


Hot Tags: ontwerp glazen trofee, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, aangepast, groothandel, lage prijs, op voorraad, gratis monster

Onderzoek

Misschien vind je dit ook leuk