LED Crystal Clock Craft

LED Crystal Clock Craft

Relatiegeschenken Mooie kristallen bureauklok, productweergave Hogere kwaliteit, betere service en lagere prijs.

Productdetails


Naam LED Crystal Clock Craft
Materiaal Hoogwaardig K9-kristal
Gebruik Crystal Clock voor zakelijke, relatiegeschenken en vakantiegeschenken
Gewicht 0.2-2kg
Ontwerp OEM & ODM
Pakket Gewone geschenkdoos of op maat gemaakte geschenkdoos
Monster Beschikbaar binnen 5 dagen
MOQ Geen verzoek, kleine of trailbestellingen zijn beide welkom

Herinner het er alstublieft aan, het Chinese Lentefestival komt eraan, dus over mijn kristalfabriek zullen onze werknemers werken van 10 januari 2020 tot 5 februari 2020, (wat betekent dat tussen 10 januari en 5 februari 2020, geen elk product kan produceren,) Dus voor de aangepaste kristalambachten met grote hoeveelheid, als u uw eerdere bestelling niet vóór 15 december kunt bevestigen, zullen we niet beloven om ze op tijd te produceren en te verzenden. Omdat de arbeider en verlader in China op dat moment ook niet werken.

Nogmaals sorry,

Maar het is heel plezierig om het afgelopen jaar contact met u op te nemen en hopen dat we een hechte relatie kunnen onderhouden en opbouwen in de toekomst.

Beste wensen

color1

pardon, dit is Roc, kristalleverancier met 14 jaar ervaring, en zowel polyresin-ambachten als metaalambachten zijn onze majors. En misschien hebt u veel fabrieken en leveranciers gevonden, maar hebt u niet de meest geschikte fabrikant voor u gevonden, en moge onze fabriek ook niet de meest geschikte leverancier voor u zijn.

Maar als het goed is, kun je me je wechat of WhatsApp-ID delen?

Whatsapp / Wechat: +86 18248597640


Hot Tags: led crystal klok ambacht, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, aangepast, groothandel, lage prijs, op voorraad, gratis monster

Onderzoek

Misschien vind je dit ook leuk