Gouden gebouw Crystal Gift

Crystal gebouw model, Creatieve kristal architectonische modellen van beroemde gebouwen voor zakelijke souvenirs, Crystal Kaaba Building Model voor zakelijke islamitische decoratie,

Productdetails

Productparameter (specificatie)

Nieuwe SanheCrystal

Beschrijving: de binnenkant is helder kristal, het vergulde of zilverkleurige metaal

Item

Crystal Building Model Gifts met goud en verzilverd

Materiaal

K9 Kristal en metaal

MOQ

10 STUKS

Gebruik

Geschenken, souvenirs Geschenken, kristalglas bouwmodel

kristal gebouw model architectonische modellen voor bedrijf souvenirs,

Metalen Eiffeltoren Vorm Kristal Bouwmodel,

China gebouw model de Oriental Pearl Tower,

kristal die miniatuur de bouwmodel maken,

Antenne glas


Een Japans bedrijf heeft een vensterglas ontwikkeld met een dunne binnenlaag die een duidelijker beeld geeft aan televisietoestellen binnenshuis.


Dun glas


Duitse wetenschappers hebben een ultradun glas gemaakt dat zo dun is als 0,003 mm dik voor gebruik in opto-elektronica, biosensoren, computerschermen en andere moderne technologie├źn.


Tempereerglas


Een Brits bedrijf heeft thermochroom thermotroop glas ontwikkeld, genaamd cloud gel, een synthetisch glas met een plastic film aan beide zijden en een polymeer watergekleurd oplosmiddel ertussen. Het is transparant in de lage temperatuuromgeving en absorbeert de warmte-energie van zonlicht. Wanneer de omgevingstemperatuur stijgt, verandert het in een ondoorzichtige witte wolkenkleur en blokkeert het de warmte-energie van zonlicht, waardoor de binnentemperatuur effectief wordt gereguleerd.

Hot Tags: Gold Building Crystal Gift, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, aangepast, groothandel, lage prijs, op voorraad, gratis monster

Onderzoek

Misschien vind je dit ook leuk