Crystal Twin Towers Verguld bouwmodel

Dit kristallen gebouw is gemaakt van K9 optisch kristal en metaal met 24K verguld goud. Het is gemaakt met precisie door onze ervaren termijn en heeft een hoge waarde van verzameling.

Productdetails

Product Parameter (specificatie)

Nieuw Sanhe Crystal

Beschrijving, kristallen geschenken, vakantie geschenken,

Item

Crystal Twin Towers Verguld bouwmodel

Materiaal

K9 Crystal

Veilige verpakking

1PC in binnendoos met binnen schuim, dan in kartondoos

Kwaliteitsverzekering

betere kwaliteit en de beste service


Dubai Gifts Burj Al Arab Crystal en verguld bouwmodel, Dit kristallen gebouw is gemaakt van K9 optisch kristal en metaal met 24K verguld. Het is gemaakt met precisie door onze ervaren termijn en heeft een hoge waarde van verzameling.


Over de producten, Het is de moeite waard te vermelden dat onze producten van Japanse en Koreaanse kwaliteit zijn, het materiaal is Hoogwaardig A K9 kristal, meer helderder en sterker. We kunnen u verzekeren dat de kwaliteit van dit artikel dat wij hebben geleverd de beste is. De markt als we hebben een zeer strenge kwaliteitstest voordat we de artikelen verpakken en verzenden.


Ondertussen hebben we onze eigen fabrieks- en professionele ontwerpers, zodat we modellen kunnen maken op basis van uw vereisten en behoeften, zoals de schaal, grootte, kleur en andere van het model. Daarnaast hebben we veel professionele medewerkers die u de nieuwste productinformatie, consultancy en productlevering bieden om aan uw verschillende vereisten te voldoen. Nu zijn onze werken over de hele wereld.


crystalG0028Hot Tags: kristal twin torens vergulde bouwmodel, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, aangepast, groothandel, lage prijs, in voorraad, gratis monster

Onderzoek

Misschien vind je dit ook leuk