Crystal Office Crystal Decoratiegeschenk

New Sanhe Crystal Crafts Co, Ltd, Onze belangrijkste producten zijn kristallen trofee en ambachten, metalen trofee en ambachten, hars trofee en ambachten, de prijs is een referentie, het hangt af van de grootte, vorm, logo en ga zo maar door. Hoe meer details u verstrekt, hoe exacter de prijs die u krijgt.

Productdetails

Product Parameter (specificatie)

Nieuw Sanhe Crystal

Beschrijving, kristallen geschenken, vakantie geschenken,

Item

Kristal hoog gebouwmodel voor versieren thuis, kantoor kristaldecoratie

Materiaal

K9 Crystal

Veilige verpakking

1PC in binnendoos met binnen schuim, dan in kartondoos

Kwaliteitsverzekering

betere kwaliteit en de beste service


Crystal Office Crystal Decoratiegeschenk

Nieuwe Sanhe Crystal Crafts Co, Ltd, het origineel is New Sanhe Crystal Crafts Factory.


Ambachten maken:

1. Zandstralen:
Voor het logo, als de klant de juiste vorm (.ai of .cdr) heeft, zou ons deze kunnen sturen. Zo niet, dan moeten we uw logo instellen, misschien een beetje ontwerpprijs. De klant moet ons het juiste lettertype voor de tekst en woorden aanbieden.

2. 2D / 3D-lasergravure:
Voor het 3D-logo moet onze ontwerper het op de computer maken. De instelkosten zijn hoger dan bij normaal logo. Nadat het is voltooid, sturen we de gedetailleerde 3D-foto's naar de klant om te bevestigen. Nadat we de goedkeuring hebben gekregen, zullen we één monster maken en dan resten maken.Hot Tags: kristal kantoor kristal decoratie geschenk, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, aangepast, groothandel, lage prijs, in voorraad, gratis monster

Onderzoek

Misschien vind je dit ook leuk