Crystal Metal-bouwmodel

1.We zijn al meer dan 14 jaar op dit gebied actief; 2.Het verkoopt goed in binnen- en buitenland en geniet een goede bekendheid; 3. onze plant werkt met alles van de grondstof tot het eindproduct; 4. We produceren op maat gemaakte modellen accessoires om aan de behoefte van de wereldmarkt te voldoen; 5.De productiecyclus is sterk ingekort vanwege krachtige productiviteit.

Productdetails

Productparameter (specificatie)

Over de producten, het is vermeldenswaard dat onze producten van Japanse en Koreaanse kwaliteit zijn, het materiaal is van hoge kwaliteit A K9-kristal, duidelijker en sterker. We kunnen u verzekeren dat de kwaliteit van dit item dat we hebben geleverd de beste in is. De markt als we hebben een zeer strikte kwaliteitstest voordat we de items inpakken en verzenden.
Dubai Gifts Burj Al Arab-kristal en verguld gebouwmodel, dit kristallen gebouw is gemaakt van K9 optisch kristal en metaal met 24K verguld. Het is met precisie vervaardigd door onze ervaren term en heeft een hoge waarde aan collectie.

Ondertussen hebben we onze eigen fabrieks- en professionele ontwerpers, zodat we modellen kunnen maken op basis van uw vereisten en behoeften, zoals de schaal, grootte, kleur en andere van het model. Daarnaast hebben we veel professionele medewerkers die u voorzien van de nieuwste productinformatie, consultancy en productlevering om aan uw verschillende eisen te voldoen. Nu zijn onze werken over de hele wereld. crystalG0025


Hot Tags: kristalmetaal bouwmodel, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, aangepast, groothandel, lage prijs, op voorraad, gratis monster

Onderzoek

Misschien vind je dit ook leuk