Crystal Desk Gifts

New Sanhe Crystal Crafts Co., Ltd., het origineel is New Sanhe Crystal Crafts Factory.

Productdetails

Productparameter (specificatie)

Nieuwe SanheCrystal

Beschrijving, kristalgiften, vakantiegiften,

Item

Hoogwaardige kristallen geschenken voor bedrijven

Materiaal

K9 Crystal

Veilige verpakking

1pc in binnendoos met schuim binnen, dan in kartonnen doos

Kwaliteitsverzekering

betere kwaliteit en beste service

Onze voordelen:

1. fabriek directe, lage prijs en hoge kwaliteit (onze producten zijn van japanse en koreaanse kwaliteit).

2.OEM& ODM. (U geeft het ontwerp, we kunnen het op maat maken), Sample order is acceptabel

New Sanhe Crystal Crafts Co., Ltd., het origineel is New Sanhe Crystal Crafts Factory. In maart 2005 keurde het staatsbestuur voor industrie en handel de vestiging goed. in september 2013 werd de naam veranderd in New Sanhe Crystal Crafts Co., Ltd., de belangrijkste producten zijn onder meer kristaltrofee, medailles, klok, 3D-laser en andere kristalambachten, en de belangrijkste exportlanden zijn Europa, Amerika, Japan, Korea en andere landen.

Ons bedrijf is een conventionele productieonderneming, die zich aanpast aan de trend van The Times, de manier van strategische ontwikkeling verandert, de traditionele werking met internet combineert en het bedrijfsmodel van verkoop online en offline ontwikkelt.


Vervuild verkleurd glas


Het Air Pollution Observation Laboratory in Californië, VS, heeft een van kleur veranderend glas ontwikkeld om vervuiling op te sporen. indien vervuild door aminehoudend gas, enz. Het zal een breed scala aan toepassingen hebben voor het detecteren en markeren van verontreinigingsmaterialen.


Hot Tags: Crystal Desk Gifts, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, aangepast, groothandel, lage prijs, op voorraad, gratis monster

Onderzoek

Misschien vind je dit ook leuk