Crystal Clock geschenken

New Sanhe Crystal Crafts Co., Ltd., het origineel is New Sanhe Crystal Crafts Factory. In maart 2005 keurde de staatsbestuur voor industrie en handel de vestiging goed. in september 2013 werd de naam gewijzigd in New Sanhe Crystal Crafts Co., Ltd.

Productdetails

Productparameter (specificatie)

Nieuwe SanheCrystal

Beschrijving, kristalgiften, vakantiegiften,

Item

Hoogwaardige kristallen geschenken voor bedrijven

Materiaal

K 9 Crystal

Veilige verpakking

1 PC in binnendoos met schuim erin en vervolgens in kartonnen doos

Kwaliteitsverzekering

betere kwaliteit en beste service

Onze voordelen:

1. Fabriek direct, lage prijs en hoge kwaliteit (onze producten zijn van Japanse en Koreaanse kwaliteit).

2. OEM& ODM. (U geeft het ontwerp, we kunnen het aanpassen), voorbeeldvolgorde is acceptabel

Ons bedrijf is een conventionele productieonderneming, die zich aanpast aan de trend van The Times, de manier van strategische ontwikkeling verandert, de traditionele werking met internet combineert en het bedrijfsmodel van verkoop online en offline ontwikkelt.


In de 1950 s ontwikkelden de voormalige Sovjet-Unie en de Tsjechische Republiek en andere Oost-Europese landen loodvrij kristalglas. Aan het einde van de vorige eeuw, om vervuiling te voorkomen, trok loodvrij kristalglas meer aandacht van' Vanaf de vroegste Sovjet-Unie, Tsjechi√ę, enz., Ontwikkeld tot zirkoniumkristal en ander multikristalglas, heeft het huidige loodvrije kristalglas:

Hot Tags: kristallen klokgeschenken, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, aangepast, groothandel, lage prijs, op voorraad, gratis monster

Onderzoek

You Might Also Like