Crystal Building Vergulde architecturale modellen

kristallen gebouw model architecturale modellen voor souvenirs van het bedrijf, met vergulde folie

Productdetails

Product Parameter (specificatie)

Nieuw Sanhe Crystal

Beschrijving, kristallen geschenken, vakantie geschenken,

Item

kristallen gebouw Vergulde architecturale modellen

Materiaal

K9 Crystal, CG-0007

Veilige verpakking

1PC in binnendoos met binnen schuim, dan in kartondoos

Kwaliteitsverzekering

betere kwaliteit en de beste service


Onze voordelen:

1. fabriek directe, lage prijs en hoge kwaliteit (onze producten zijn van Japanse en Koreaanse kwaliteit).

2. OEM & ODM. (U geven het ontwerp, we kunnen custom), Sample order is aanvaardbaar

Nieuwe Sanhe Crystal Crafts Co, Ltd, het origineel is New Sanhe Crystal Crafts Factory. In maart 2005 keurde de overheidsadministratie voor industrie en handel de oprichting goed. in september 2013 werd de naam veranderd in de New Sanhe Crystal Crafts Co., Ltd., de belangrijkste producten omvatten kristallen kristallen trofee, medailles, klok, 3D-laser en andere kristalambachten, en de belangrijkste exportlanden zijn Europa, Amerika, Japan, Korea en andere landen.


Bekijk onze enorme selectie producten per gelegenheid, merk, stijl en budget. We bieden onderscheidingen voor verschillende herkenningsgelegenheden, waaronder verkoopprestaties, erkenning en waardering van leidinggevenden, bedrijfsfeesten, teamworkmotivatie, employee service / pensioenbeloningen, academische excellentie, sportkampioenschappen en vele festiviteiten voor het geven van geschenken, waaronder bruiloften, verjaardagen, afstuderen, moederdag, vaderdag , Kerstmis en meer! We dragen verschillende soorten onderscheidingen, waaronder Optic Crystal Towers, Obelisks, Glass Awards, Plaques, Crystal-vazen, Bowls, Trophy Cups, Globe Awards, Executive Gifts, Fotolijsten, Glasdrinkgerei, Presse-papiers, Klokken, Pennensets, Bureau-accessoires, en meer! Al onze producten worden gepersonaliseerd met een methode voor diep etsen met zandstralen, lasergraveren of kleurenimprinting.


crystalG0017crystalG0018crystalG0019crystalG0020


In de jaren vijftig ontwikkelden de voormalige Sovjet-Unie en de Tsjechische Republiek en andere Oost-Europese landen loodvrij kristalglas. Aan het einde van de vorige eeuw trok loodvrij kristalglas meer aandacht van mensen om vervuiling te voorkomen. Vanaf de vroegste Sovjet-Unie, Tsjechië, enz., Ontwikkeld tot zirkoniumkristal en ander multi-kristalglas, heeft het huidige loodvrije kristalglas:
Waterford bevat 30% PbO, alle loodkristallen.


Baccarat en Boheemse all-lead-kristallen verwijzen naar 24% glas dat PbO bevat.


Wanneer China echter glas exporteert, vereist het contract strikt dat het lood PbO 24% bevat, en het totale lood bevat PbO ≥ 30%. De douane moet analyses en testen uitvoeren. Om aan deze eis te voldoen, moet bij het ontwerpen van de glassamenstelling rekening worden gehouden met de voorsprong in het productieproces. Voor het probleem van vervluchtiging bevat de loodsamenstelling in het algemeen 25% PbO en de PbO in de lead (high lead) ontwerpcomponent is 33%.


Hot Tags: kristal gebouw vergulde architecturale modellen, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, aangepast, groothandel, lage prijs, in voorraad, gratis monster

Onderzoek

Misschien vind je dit ook leuk