Teamwork Sport Star Crystal Trophy

Teamwork Sport Star Crystal Trophy

Productdetails


Modelnummer Crystal Star
Thema Star, AT-149
Gebruik Relatiegeschenk
Stijl Volkskunst
Naam Teamwork Sport Star Crystal Trophy
Materiaal Hoogwaardig K9-kristal
Vorm gewoonte
Inpakken Veilig geschenkpakket

We hebben een professioneel serviceteam voor de productie, kwaliteitscontrole en een concurrerende prijs. Snijden, slijpen, gaten boren, zandstralen, binnenlasr, lijm zijn ons belangrijkste proces. We hebben professionele grafische ontwerpers, productgraveurs en specialisten op het gebied van klantenservice om onze klanten te helpen, waardoor het bestellen van kristalprijzen en gepersonaliseerde geschenken eenvoudiger dan ooit wordt! Tegen directe fabrieksprijzen met een enorme voorraadselectie bij ons bedrijf, kunt u nergens anders betere prijzen of snellere doorlooptijd vinden voor dezelfde premium kwaliteit van op maat gegraveerde bedrijfsprijzen, sporttrofeeën of gepersonaliseerde geschenken.Ambachten maken:


1. Zandstralen:

Voor het logo, als de klant het juiste formulier (.ai of .cdr) heeft, kan ons ze sturen. Zo nee, dan moeten we uw logo instellen, misschien een beetje ontwerpkosten. De klant moet ons het juiste lettertype bieden voor de tekst en woorden.


2. 2D / 3D lasergraveren:

Voor het 3D-logo moet onze ontwerper het op de computer maken. De installatiekosten zijn hoger dan het normale logo. Na het voltooien sturen we de gedetailleerde 3D-foto's naar de klant om te bevestigen. Nadat we de goedkeuring hebben verkregen, zullen we één monster maken en vervolgens resten maken.


3. Kleurendruk:

Voor dit vaartuig biedt de klant ons gewoon uw duidelijke foto's, zonder extra kosten.

(Voordat we massa bestellen, zullen we eerst een monster maken en vervolgens de klant de foto's sturen om te bevestigen. Na uw goedkeuring zullen we andere producten maken.)


Hot Tags: teamwork sport star crystal trophy, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, aangepast, groothandel, lage prijs, op voorraad, gratis monster

Onderzoek

You Might Also Like