Black Crystal Trophy met Metal Star en Clear Crystal Diamond

Black Crystal Trophy met Metal Star en Clear Crystal Diamond

Black Crystal Trophy met Metal Star en Clear Crystal Diamond, China kristallen trofeeën voor goedkope verkoop custom star trophy

Productdetails

image001


Productparameter

Item

Black Crystal Trophy met Metal Star en Clear Crystal Diamond

Gebruik

Awards, geschenken,

Thema

Allerlei onderwerpen, prijzen, sport, souvenirs

Onze belangrijkste producten zijn kristallen trofee en knutselen, metalen trofee en knutselen, hars trofee en knutselen, de prijs is een referentie, het hangt af van de grootte, vorm, logo en ga zo maar door. Hoe meer details u verstrekt, hoe exacter de prijs die u krijgt.

Over ons

Pujiang New Sanhe Crystal Crafts Co., Ltd.

Wij zijn een professionele fabrikant die zich bezig houdt met kristalambachten. We hebben meer dan 13 jaar ervaring in het maken van allerlei soorten kristalambachten. ja, het is waar dat allerlei soorten kristallen handwerk. Ons bedrijf is een particuliere onderneming, met import en export als hoofdactiviteit, de belangrijkste producten omvatten kristallen trofeeën en andere kristalambachten, en de belangrijkste exportlanden zijn Zuid-Korea, Japan en andere Aziatische landen.

FAQ

Vraag: Welke betaling kan aanvaardbaar zijn? En hoe het te doen?

A: We konden de betaling accepteren door L / C, T / T, Western Union en Escrow. Voor de steekproefprijs, zou de klant volledig moeten betalen. Voor de massaorde, zou de klant minstens 30% storting moeten betalen, zou het saldo vóór het verschepen van goederen moeten worden betaald. Wanneer de klant de betaling doet, heb ik een beetje bankkosten, de klant zou dit moeten dragen.


Kristalglas heeft een lange geschiedenis. In de oudheid, als gevolg van vele onzuiverheden in glasgrondstoffen, is de smelttemperatuur niet hoog, wordt het glas niet goed gesmolten en zijn er veel defecten zoals niet-gesmolten zanddeeltjes en luchtbellen. Tegelijkertijd zijn er veel gekleurde metaalionen zoals ijzer, mangaan en titanium in de grondstoffen. Het is ondoorzichtig of doorschijnend. In de 13e eeuw gebruikten de Venetianen kwartsiet met minder onzuiverheden en Levant's natriumbevattende plantas om te smelten tot een kleurloos, transparant glas.

In de 15e eeuw werd de kwaliteit van de grondstoffen verder verbeterd. Met het zuivere kwartszand in de benedenloop van de Ticino-rivier en de soda-as herkristalliseerd uit de waterige oplossing van de as, was de transparantie van het glas aanzienlijk verbeterd in vergelijking met het verleden. Gelijkaardig aan het kristal, werd het genoemd Cristallo. Het compositiebereik (massafractie) van natronkalkristal is [1] SiO2 70,0% ~ 71,5%, Al2O3 0,8% ~ 1,31%, CaO 4,07% ~ 4,72%, MgO 1,47% ~ 1,66%, K2O 2,84% ~ 4,55% , Na20 15,2% - 16,8%, Fe203 0,25% - 0,51%, MnO 0,26% - 0,51%, S03 0,19% - 0,31%, Cl 0,62% - 0,92%, P2O5 0,15% - 0,24%, Fe203 en MnO in dit component zijn Onzuiverheden in minerale grondstoffen, Cl, P2O5 zijn alle onzuiverheden in de as natriumcarbonaat.


Hot Tags: zwarte kristallen trofee met metalen ster en heldere kristallen diamant, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, aangepast, groothandel, lage prijs, op voorraad, gratis monster

Onderzoek

Misschien vind je dit ook leuk