Crystal Metal Basketball Trophy

Crystal Metal Basketball Trophy Over de producten, het is vermeldenswaard dat onze producten van Japanse en Koreaanse kwaliteit zijn, het materiaal is van hoge kwaliteit A K9-kristal, duidelijker en sterker. We kunnen u verzekeren dat de kwaliteit van dit item dat we hebben geleverd de beste is in De markt omdat we een zeer strikte kwaliteitstest hebben voordat we de artikelen verpakken en verzenden.

Productdetails

Productparameter (specificatie)

Item

Crystal Metal Basketball TrophyGrootte
OEM / ODM
Materiaal
Kristalglas
MOQ
1 stuks, MT-0038
Betaalvoorwaarden
T / T 30% aanbetaling vooraf, het saldo vóór verzending
Aflevertijd
5-30days. Volgens bestelhoeveelheid, we beloven levering op tijd
Proeftijd
5-7 dagen.
Logo
Aangepast logo accepteren
Service
ODM / OEM is beschikbaar
Inpakken
Veilige verpakkingStandaard productie tijd

Standaard productietijd is 5-7 werkdagen na ontvangst van onze klanten, goedkeuring.

Daarnaast bieden we spoedservice van 1, 2 of 3 werkdagen productie voor al onze crystal awards en crystal trophies. We kunnen dringende deadlines halen die door klanten worden gevraagd.


Factoren die de weersbestendigheid van floatglas, gekalanderd glas, optisch glas, kristallijn glas en vatglas beïnvloeden, morfologie van verweringsproducten en verweringsproces worden beoordeeld. Het verband tussen alkaligehalte van glasoppervlakverwering en omgevingscondities zoals temperatuur, vochtigheid en tijd is afgeleid: alkali-gehalte van glasmonsters neemt toe met verweringstemperatuur, vochtigheid en tijd. De morfologie en samenstelling van verweringsproducten werden gedetecteerd door SEM, WDS, EPMA en XPS. De resultaten tonen aan dat de verweringsoppervlakproducten van natriumcalciumsilicaatglas voornamelijk carbonaat van natrium en calcium. Als het glas fasescheiding optreedt, is de weersbestendigheid van het glas niet alleen gerelateerd aan de samenstelling van het glas, maar ook aan de morfologie van de fasescheiding.De Si-rijke druppels zijn gemakkelijk te weerstaan, en de mate van verwering neemt toe met het aantal si-rijke druppels. Onder dezelfde omstandigheden, de verbonden structuur De rijke siliciumfase vermindert de verweringsgraad van glas. Het mechanisme en de methoden om verwering van glas te voorkomen, worden ook beschreven. De onderzoeksrichting van het verbeteren van de weersbestendigheid van glas wordt benadrukt.

MT38


Hot Tags: kristal metaal basketbal trofee, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, aangepast, groothandel, lage prijs, op voorraad, gratis monster

Onderzoek

Misschien vind je dit ook leuk