Hoogwaardige Clear Crystal Global Trophy

Hoogwaardige Clear Crystal Global Trophy

Hoogwaardige Clear Crystal Global Trophy Groothandel goedkope custom globe ball award kristallen glazen trofee met gegraveerd logo. Crystal Trophy Award voor de beste werknemer The Best Team Company Annual Meeting Speciale trofee Prijs Beste persoon van het jaar

Productdetails

product Introductie

1.size:
afgestemde
2.Material
Kristal en glas
3.productnaam
Hoogwaardige Clear Crystal Global Trophy
4. Pakket:
10st / doos Veilig en leuk.
5. Kwaliteit:
Elk zal onder strikte kwaliteitscontrole staan.
6. levertijd:
5 ~ 30 dagen, veel hangt af van de hoeveelheid die u bestelt.
7. Monsterlevering:
Als u monsters nodig heeft, zullen wij u dat zeker leveren. Maar u moet betalen voor de voorbeeldkosten en vrachtkosten.
8. Sample tijd:
Gewoonlijk zullen de steekproeven binnen 2 dagen worden verzonden na de betaling van de steekproefkosten. En als u ons uw DHL- of FedEx-account laat gebruiken.
Je ontwerp wordt ook geaccepteerd. In het begin accepteren we kleine bestellingen, dan heb je een goede kans om veel meer te weten over onze kwaliteit en service. Het enige wat we willen is dat onze goede kwaliteit en service u zullen helpen om meer klanten en meer bestellingen te krijgen.


initpintu


Over ons

Nieuwe Sanhe Crystal Crafts Co, Ltd, het origineel is New Sanhe Crystal Craft-fabriek. In maart 2005 keurde de overheidsadministratie voor industrie en handel de oprichting goed. in september 2013 werd de naam veranderd in New Sanhe Crystal Crafts Co., Ltd.


FAQ

Vraag: Wat is de MOQ van kristalambachten?

A: 10 stks voor per ontwerp, en de sample order is aanvaardbaar, voor sample order, u moet betalen drie keer eenheidsprijs, de extra vergoeding kan worden afgetrokken in de latere volgorde.

Vraag: Hoe zit het met de kwaliteit van uw producten en de after-sales service?

A: Zwaar onderzoek getuigt van de kwaliteit van onze kristallen producten. Onze kristalproducten zijn van Japanse en Koreaanse kwaliteit. en of het een lijst is of niet, we behandelen elke klant met meer enthousiasme en geduld(1). Kristal is een kristal met een hoge hardheid (Mohs graad 7), terwijl glas een lage hardheid heeft (Mohs 5.5), kristal kan markeren op het glas en omgekeerd.

(2). Kristal is een kristallijn lichaam met goede thermische geleidbaarheid en het voelt koud aan met de punt van de tong. Het glas ziet er warm uit.

(3). Anders dan de polarisator kan het kristal licht doorlaten, maar dat kan het glas niet.

(4). Het kristal van hoge kwaliteit ziet er helder en helder uit, met geen kleine luchtbellen en geen watervlekken binnen, dus het is duur. Daarom zijn het kwaliteitsniveau van het kristal en de prijs zeer relevant.

5. Verschillende verwerkingstechnologie Glas kan heet worden gegoten, waardoor materialen en arbeid worden bespaard en tegen lage kosten. Kristal is een kristal dat na verwarming en smelten niet kan worden omgekeerd. Daarom kan het niet worden gebruikt in de hete gietmethode en kan alleen koud werken zoals snijden of slijpen worden gebruikt.

Identificatie van kristal en glas

1. Veeg of was de te identificeren kristallen voorwerpen. Gebruik na het drogen het puntje van de tong om het handwerk aan te raken. Als er een koud gevoel is, is het een kristalproduct. Als het warm is, is het een glas. Probeer tijdens de test het monster niet met de hand te nemen of plaats het monster niet in de buurt van de warmtebron (in de zon, bij de kachel) om een fout in de temperatuur van het monster te voorkomen.

2. De ambachten worden waargenomen met een vergrootglas. In het binnenste van het glas zijn er vaak wervelende of gebogen gebogen lijnen die worden veroorzaakt door ongelijkmatig smelten, en er is absoluut geen kristal. Bovendien zitten er vaak veel bubbels in het glas en zijn er weinig kristallen.


Hot Tags: hoogwaardige clear crystal global trophy, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, aangepast, groothandel, lage prijs, in voorraad, gratis monster

Onderzoek

You Might Also Like