Crystal Global Trophy met 3D-laserbeeld

Groothandel goedkope custom globe ball award kristallen glazen trofee met gegraveerde logo. Crystal Trophy Award voor de beste werknemer The Best Team Company Annual Meeting Speciale trofee Prijs Beste persoon van het jaar

Productdetails

product Introductie


1.size:
afgestemde
2.Material
Kristal en glas
3.productnaam
Crystal Global Trophy met 3D-laserbeeld
4. Pakket:
10st / doos Veilig en leuk.
5. Kwaliteit:
Elk zal onder strikte kwaliteitscontrole staan.
6. levertijd:
5 ~ 30 dagen, veel hangt af van de hoeveelheid die u bestelt.
1. Sample tijd:
Gewoonlijk zullen de steekproeven binnen 2 dagen worden verzonden na de betaling van de steekproefkosten. En als u ons uw DHL- of FedEx-account laat gebruiken.
Je ontwerp wordt ook geaccepteerd. In het begin accepteren we kleine bestellingen, dan heb je een goede kans om veel meer te weten over onze kwaliteit en service. Het enige wat we willen is dat onze goede kwaliteit en service u zullen helpen om meer klanten en meer bestellingen te krijgen.
we vormden een uitstekend team en bedrijfscultuur --- Om tegemoet te komen aan de behoeften van de klant door de beste kwaliteit te leveren met een concurrerende prijs, de beste kwaliteit en de beste service. Wij geloven dat onze hoge manoeuvreerbaarheid, samenwerkend teamwork, innovatiegeest, uitstekende kwaliteit en stabiele capaciteit elke prijs perfect zullen maken als een kunst om te koesteren!
Aurae-shining awards, maken de eer om vitaal, gedenkwaardig en mooi te zijn als een echte kunst! Holywell verwelkom elke vriend!
We bieden ook de speciale services voor de awards op maat, van ontwerpen tot distributie.
Als u nog andere vragen hebt over het product of iets dat u niet kunt vinden op onze site, neem dan contact op met de klantenservice van Holywell voor assistentie.


initpintu

(1). Kristal is een kristal met een hoge hardheid (Mohs graad 7), terwijl glas een lage hardheid heeft (Mohs 5.5), kristal kan markeren op het glas en omgekeerd.

(2). Kristal is een kristallijn lichaam met goede thermische geleidbaarheid en het voelt koud aan met de punt van de tong. Het glas ziet er warm uit.

(3). Anders dan de polarisator kan het kristal licht doorlaten, maar dat kan het glas niet.

(4). Het kristal van hoge kwaliteit ziet er helder en helder uit, met geen kleine luchtbellen en geen watervlekken binnen, dus het is duur. Daarom zijn het kwaliteitsniveau van het kristal en de prijs zeer relevant.

5. Verschillende verwerkingstechnologie Glas kan heet worden gegoten, waardoor materialen en arbeid worden bespaard en tegen lage kosten. Kristal is een kristal dat na verwarming en smelten niet kan worden omgekeerd. Daarom kan het niet worden gebruikt in de hete gietmethode en kan alleen koud werken zoals snijden of slijpen worden gebruikt.

Identificatie van kristal en glas

1. Veeg of was de te identificeren kristallen voorwerpen. Gebruik na het drogen het puntje van de tong om het handwerk aan te raken. Als er een koud gevoel is, is het een kristalproduct. Als het warm is, is het een glas. Probeer tijdens de test het monster niet met de hand te nemen of plaats het monster niet in de buurt van de warmtebron (in de zon, bij de kachel) om een fout in de temperatuur van het monster te voorkomen.

2. De ambachten worden waargenomen met een vergrootglas. In het binnenste van het glas zijn er vaak wervelende of gebogen gebogen lijnen die worden veroorzaakt door ongelijkmatig smelten, en er is absoluut geen kristal. Bovendien zitten er vaak veel bubbels in het glas en zijn er weinig kristallen.


Hot Tags: wereldwijde kristaltrofee met 3d-laserbeeld, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, aangepast, groothandel, lage prijs, op voorraad, gratis monster

Onderzoek

Misschien vind je dit ook leuk