Crystal 2D Laser Image Trophy en medaille

Crystal 2D Laser Image Trophy en medaille

1, logo en tekst moeten worden verstrekt door clients in het juiste lettertype. 2, Proofs worden meestal gegenereerd binnen 2-3 werkdagen na het plaatsen van een bestelling. Niets is gegraveerd zonder goedkeuring van de klant. 3, alle awards beginnen met blanco. Als u een specifiek ontwerp ziet dat u bevalt, adviseren en overleggen met uw artiest voordat de goedkeuring van het bewijs.

Productdetails

We zijn gespecialiseerd in kristallen onderscheidingen en trofeeën en zetten een ambachtstraditie voort die al meer dan 100 jaar van generatie op generatie doorgegeven wordt aan de meeste gerenommeerde kristalkunstenaars. Onze kristalbewerkers zijn zeer bekwaam en zij zijn de experts in kristal. Om unieke meesterwerken te maken, gebruiken onze meesterdeskundigen de meest geavanceerde technieken van kristaletsen en graveren. Onze gevierde kristallen geschenken zijn unieke erfstukken gekoesterd door generaties verzamelaars.2D / 3D-lasergravure

1, logo en tekst moeten worden verstrekt door clients in het juiste lettertype.

2, Proofs worden meestal gegenereerd binnen 3-4 werkdagen na het plaatsen van een bestelling. Niets is gegraveerd zonder goedkeuring van de klant.

3, alle awards beginnen met blanco. Als u een specifiek ontwerp ziet dat u bevalt, adviseren en overleggen met uw artiest voordat de goedkeuring van het bewijs.


Hot Tags: crystal 2d laser image trophy and medal, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, aangepast, groothandel, lage prijs, op voorraad, gratis monster
k9 Kristalmateriaal Ons bedrijf is hoofd in het produceren van optisch glas, ambachtelijk glaswerk. De belangrijkste grondstof is: kwartszand (69-70%), calcarea carbonica (10-13%), natriumcarbona (14-16%) en zo meer dan tien soorten chemische materialen, na smelten en uitgloeien, wordt het ambachtelijke glas, de innerlijke kwaliteit is eigen aan de meeste van de klanten verzoek, en het materiaal omvat niet de lead-serie.

Onderzoek

Misschien vind je dit ook leuk