Onze geschiedenis

Pujiang New Sanhe Crystal Crafts Co., Ltd.

We hebben meer dan 14 jaar ervaring voor het maken van allerlei kristalambachten, kristaltrofee / kristalmedailles / kristalklok / 3d laserkristal / kristalgeschenken en ga zo maar door. En de polyresin ambachten, metaal ambachten zijn allemaal goed.

Ons bedrijf is een particuliere onderneming, met import- en exporthandel als hoofdactiviteit, hebben het recht om te importeren en exporteren.

de belangrijkste producten omvatten kristaltrofee, medailles, klok, 3D-laserkristal en andere kristalambachten, en de belangrijkste exportlanden zijn Europa, Amerika, Japan, Korea en andere landen.


Nieuw Sanhe Crystal Crafts Co., Ltd.,

het origineel is New Sanhe Crystal Crafts Factory. In maart 2005 keurde de nationale overheid voor industrie en handel de oprichting goed. in september 2013 werd de naam veranderd in New Sanhe Crystal Crafts Co., Ltd., gevestigd in verdieping 2, Bldg. 33, Central Crystal Cluster, Pujiang County, Jinhua City, provincie Zhejiang, China.

initpintu

Onze fabriek

Ons bedrijf is een particuliere onderneming, met import- en exporthandel als hoofdactiviteit. We ontwerpen en ontwikkelen al 14 jaar, het bedrijf met ongeveer 2000 vierkante meter, ongeveer 100 werknemers en ongeveer 50 coöperatieve ondernemingen.

imageimageinitpintu

Ons product

Major in kristaltrofee, medailles, klok, geschenken, 3D laserkristal, kristalbouwmodel en andere kristalambachten.

We voeren verschillende soorten onderscheidingen, waaronder Optic Crystal Towers, Obelisks, Glass Awards, Plaques, Crystal Vazen, Bowls, Trophy Cups, Globe Awards, Executive Gifts, Photo Frames, Glass Drinkware, Paperweights, Klokken, Pennensets, Bureauaccessoires en meer! Al onze producten worden gepersonaliseerd met een diepe etszandstralen-, lasergravure- of kleurenafdrukmethode.


En de polyresin-ambachten, metaalambachten, alles is goed, neem op elk moment contact met me op, ik geef je het professionele antwoord.

01-09.jpg

PRC-2

Product applicatie

Producttoepassing in allerlei situaties, zoals prijzen, souvenirs, relatiegeschenk, vakantiegift, kunst, woondecoratie, huwelijksgeschenken enzovoort.


Huwelijksgeschenken, bruiloft gunst, Valentijnsdag geschenken, verjaardag, jubileum,

Souvenir, aandenken, aandenken, vakantie, Kerstmis, relatiegeschenken. Relatiegeschenken.


Award als relatiegeschenken, relatiegeschenken, souvenirs, bedrijfsgeschenken, huwelijksgeschenken, vakantiegeschenken, enzovoort

Productie markt

De belangrijkste exportlanden zijn Europa, Amerika, Japan, Korea en andere landen.

Onze producten zijn van Japanse en Koreaanse kwaliteit.


Onze Advan

1. Factory direct, lage prijs en hoge kwaliteit, hebben het recht om te importeren en exporteren

2. OEM & ODM. (U geeft het ontwerp, we kunnen het op maat maken), Sample order is aanvaardbaar

3. Wij bezitten een meer dan 100 professionele staf en ontwerpen, snijden, snijden, zandstralen en gepolijst machine en ga zo maar door, alles kan aan al uw eisen voldoen.

4. 24 uur in snelle reactie & service na verkoop.


Wij zijn de beste kwaliteit fabrikant van kristalkunst en ambachten in China. inclusief apparatuur voor driedimensionaal tekenen, verpakken, plateren, computer carving, persen, boren en afdrukken bevindt zich in Pujiang. Er zijn meer dan 10.000 producten beschikbaar, met hoge kwaliteit, nieuwe ontwerpen en elegante verschijningen.

Deze items zijn de beste keuze voor geschenken bij openingsfeesten, souvenirs en huishoudelijke decoraties. We zijn ervan overtuigd dat u volledig tevreden zult zijn met onze manier van zakendoen en uitstekend bent in de kwaliteit van onze producten, inclusief een redelijke prijs. We zijn trots op onze hoge kwaliteit en technologieOns certificaat

执照新

image

Productieapparatuur

Vormen, zandstralen, geverfd, gesneden, gepolijst, afschuining, snijden, slijpen, met de hand gemaakt, 3D-lasergravure enzovoort.


Kristalambachten met logo en tekst zandstralen / geëtst / 2D 3D lasergraveren, UV-printen,

2

imageimage