Crystal Laser Image Cube

K9 crysal 3D laserkristal Souvenir kubuskristal 3D gravure bouwmodel in kristal

Productdetails

product Introductie

Nieuwe SanheCrystal

kristallen kubus met lasergravure en de kleurrijke kristallen voet

Item

Crystal Cube met 3D-laser en kleurrijke Crystal Base

Omschrijving:

Nieuw ontwerp Kristalglas Kubus Lasergegraveerd bouwmodel 3D-lasergegraveerde glazen kubus

Groothandel aangepast ontwerpmodel 3d laser geëtste kristalgebouw

K9 Crystal Building Model voor huwelijks- en retourgeschenken

Crystal fabriek direct te koop K9 kristal materiaal Crystal gebouw model voor bruiloft en relatiegeschenk

Veiligheidsglas

Het glas, gemaakt door een Hongaars onderzoeksinstituut, bestaat uit meerdere lagen, die elk zijn ingebed met zeer dunne metalen draden die een alarmsysteem uitzenden voor het geval dieven het glas breken

Zaken die aandacht nodig hebben

1. Om onnodige verliezen tijdens transport te voorkomen, is het noodzakelijk om zachte kussens te bevestigen en toe te voegen. Het wordt over het algemeen aanbevolen om de transportmethode op te zetten. Het voertuig moet ook letten op het handhaven van een stabiele en lage snelheid.

2. Als de andere kant van de glasinstallatie gesloten is, let er dan op om het oppervlak schoon te maken voor installatie. Het is het beste om een ​​speciale glasreiniger te gebruiken en om droog te zijn na het bewijs van geen vlek voor installatie, is de installatie het beste om gebruik schone bouwhandschoenen.

3. Voor de installatie van glas wordt voor de bevestiging siliconenkit gebruikt. Bij de installatie van Windows moet het ook worden gebruikt met rubberen afdichtmiddel.

4, na voltooiing van de bouw, let op de anti-collision waarschuwingsborden, in het algemeen kan worden gebruikt om niet te plakken, elektrische tape en andere tips te kleuren.

5. Kom niet in botsing met scherpe voorwerpen.


Hot Tags: Crystal Laser Image Cube, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, aangepast, groothandel, lage prijs, op voorraad, gratis monster

Onderzoek

Misschien vind je dit ook leuk