Grote Laser Crystal Cube

Over de producten, het is vermeldenswaard dat onze producten van Japanse en Koreaanse kwaliteit zijn, het materiaal is hoogwaardig A K9-kristal, duidelijker en sterker. We kunnen u verzekeren dat de kwaliteit van dit item dat we hebben geleverd de beste is. De markt als we hebben een zeer strikte kwaliteitstest voordat we de items inpakken en verzenden.

Productdetails

product Introductie

Kristal

Kristallen ambachten met lasergravure afbeelding

Item

Duidelijke Big Crystal Cube met 3D-lasergravure

Technologie

Zandstralen, gepolijst, 2 / 3D lasergravure, snijwerk, mozaïek, afdrukken,

Betalingsvoorwaarden

T / T, L / C op zicht, Trade Assurance

Haven van laden

Ningbo / Shanghai / Guangzhou

Over de producten, het is het vermelden waard dat onze producten van Japanse en Koreaanse kwaliteit zijn, het materiaal van hoogwaardig A K9-kristal is, duidelijker en sterker.We kunnen u verzekeren dat de kwaliteit van dit item dat we hebben geleverd de beste is in. De markt omdat we een zeer strikte kwaliteitstest hebben voordat we de artikelen inpakken en verzenden.

Schuim glas


Bulgaarse experts op het gebied van bouwmaterialen hebben met succes een schuimglas ontwikkeld, dat een goede biologische stabiliteit heeft, geen verval, slechte vochtopname, gemakkelijk te verwerken is, maar ook gemakkelijk te hechten aan andere bouwmaterialen.Het nieuwe schuimglas is gemaakt van vloeibaar glas met verschillende mineralen componenten.


Zelfreinigend glas


De Universiteit van Tokyo in Japan heeft een met titanium gecoat glas uitgevonden dat voorkomt dat vuil en watervlekken zich ophopen op het oppervlak en dat automatisch en schokbestendig kan worden gereinigd.


Hot Tags: grote laser kristal kubus, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, aangepast, groothandel, lage prijs, op voorraad, gratis monster

Onderzoek

You Might Also Like