Big Clear Crystal 3D Laser Building Cube

Big Clear Crystal 3D Laser Building Cube

Wij zijn een professionele fabrikant die zich bezig houdt met kristalambachten. We hebben meer dan 13 jaar ervaring met het maken van allerlei soorten kristallen handwerk. En ik vind dat u op zoek bent naar de kristalambachten, zodat u mij alleen de grootte, de vorm en het afbeelding van het logo en alle andere verzoeken kunt vertellen die u wilt op maat, dan zal ik een eenvoudige ontwerptekening voor u doen en kan ik de exacte vergoeding voor u berekenen.

Productdetails

Nieuw Sanhe Crystal

Beschrijving: aangepast kristalbeeld en aangepaste vormen, aangepast formaat, voor kristallasermenodigdheden.

Item

Big Clear Crystal 3D Laser Building Cube

Materiaal

K9 Crystal

Kwaliteitsverzekering

Betere kwaliteit en de beste service


Pujiang New Sanhe Crystal Crafts Co., Ltd.

Wij zijn een professionele fabrikant die zich bezig houdt met kristalambachten. We hebben meer dan 13 jaar ervaring in het maken van allerlei soorten kristalambachten.

En ik merk dat je op zoek bent naar de kristalambachten, dus je kunt me alleen de grootte, de vorm en het logo-imago en andere verzoeken die je wilt gebruiken vertellen, dan zal ik een eenvoudige ontwerptekening voor jou doen en ik kan de exacte vergoeding berekenen aan u.

Over de producten, Het is de moeite waard te vermelden dat onze producten van Japanse en Koreaanse kwaliteit zijn, het materiaal is Hoogwaardig A K9 kristal, meer helderder en sterker. We kunnen u verzekeren dat de kwaliteit van dit artikel dat wij hebben geleverd de beste is. De markt als we hebben een zeer strenge kwaliteitstest voordat we de artikelen verpakken en verzenden.


Hoe u uw bestelling plaatst:

1. Stuur ons uw bestellijst (modellen / hoeveelheden / kleuren)

2. we sturen u PROFORMA FACTUUR (PI) met verzendkosten en betalingsinformatie voor uw bevestiging.

3. U regelt de betaling nadat u de proformarekening heeft bevestigd, wij zullen de productie regelen na ontvangst van uw betalingskennisgeving.

Specifieke leverdatum is afhankelijk van uw specifieke behoeften, normaal gesproken binnen 1-3 dagen.

4. We zullen de levering regelen nadat uw betaling is aangekomen en de goederen gereed zijn, en tegelijkertijd zullen we u het trackingnummer van de goederen vertellen zodat u de staat van uw goederen op dit nummer van de koerierssite kunt kennen.

5. U ontvangt uw bestelling in ongeveer 3-5 dagen na verzending van de goederen.


Hot Tags: grote kristalheldere 3D laserbouwkubus, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, aangepast, groothandel, lage prijs, op voorraad, gratis monster

Onderzoek

Misschien vind je dit ook leuk