3D Laser Crystal Cube

Wij zijn een professionele fabrikant die zich bezighoudt met kristallen ambachten. We hebben meer dan 13 jaar ervaring voor het maken van allerlei kristallen ambachten. En ik vind dat je op zoek bent naar de kristallen ambachten, dus je me alleen vertellen de grootte, de vorm en het beeld van het logo, en alle andere verzoeken die u wilt op maat, dan zal ik een eenvoudige ontwerptekening voor u doen, en ik kan de exacte vergoeding aan u berekenen.

Productdetails

Nieuwe Sanhe Crystal

Beschrijving: aangepaste kristalafbeelding en aangepaste vormen, aangepaste grootte, voor kristallaserambachten.

Item

Big Clear Crystal 3D Laser Building Cube

Materiaal

K9 Kristal

Kwaliteitsborging

Betere kwaliteit en beste service


Pujiang New Sanhe Crystal Crafts Co., Ltd.

Wij zijn een professionele fabrikant die zich bezighoudt met kristallen ambachten. We hebben meer dan 13 jaar ervaring voor het maken van allerlei kristallen ambachten.

En ik vind dat je op zoek bent naar de kristallen ambachten, dus je me alleen vertellen de grootte, de vorm en het beeld van het logo, en alle andere verzoeken die u wilt op maat, dan zal ik een eenvoudige ontwerptekening voor u doen, en ik kan de exacte vergoeding aan u berekenen.


Elektrolytisch geatomiseerd glas


Elektrolytisch geatomiseerd glas, met kras- en krasbestendigheid, voelt comfortabel, zacht, zonder zweetvlekken, vingerafdrukken. Het verandert het koude en harde gevoel van traditioneel glas. Het grootste kenmerk is de elektrolytische geatomiseerde glas na elektrificatie, zal automatisch produceren oppervlakteverneveling effect, direct veranderen de transparantie, in de buitenkant ziet eruit als de algemene witte muur. De transparante openbare toiletten in Japan zijn het resultaat van elektrolytisch geatomiseerd glas.


Schuimglas


Bulgaarse bouwmaterialen experts hebben met succes een schuim glas, die een goede biologische stabiliteit, geen verval, slechte vochtabsorptie, gemakkelijk te verwerken, maar ook gemakkelijk te houden aan andere bouwmaterialen heeft. Het nieuwe schuimglas is gemaakt van vloeibaar glas met verschillende minerale componenten.


Hot Tags: 3d laser kristal kubus, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, op maat, groothandel, lage prijs, op voorraad, gratis monster

Onderzoek

Misschien vind je dit ook leuk